Egy jó szakma felér egy diplomával
szakképzés határon innen és túl

2015. március 16. és 19. között a Határtalanul elnevezésű közös projekt keretén belül a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola meghívására iskolánk 30 diákja és 3 tanára, Pauly Andrea, Zelezník Lujza és Kovács Ildikó tartalmas négy napot töltött Miskolcon. A percre kidolgozott gazdag program minden nap 8-kor indult.
A minden igényt kielégítő kényelmes szállásról volt, hogy az iskolába, az OTP-be, a Kereskedelmi Kamarába vagy a Miskolci Egyetemre mentünk. Jutott idő arra is, hogy sétát tegyünk a város központjában. Az ízletes ebéd után óralátogatások következtek, ill. érdekes prezentációkat láthattunk. A focimeccs, sőt kosárlabda-mérkőzés sem maradt el, és még egy Shakespeare-évfordulós műsort is megnézhettünk.
Két délutánt szenteltünk a közös honlap készítésének. A diákok párosával dolgoztak, és szemmel láthatóan szépen haladtak a munkával.
Csütörtökön a Paterock együttes fergeteges fellépése koronázta az estét.
Pénteken még megcsodáltuk a különlegesen szép Deszkatemplomot, a nagyszerűen felújított diósgyőri várat, és ebéd után indultunk hazafelé. Szívből köszönjük a Fáysoknak ezt a négy csodálatos napot!