Egy jó szakma felér egy diplomával
Szakképzés határon innen és túl

Szakirányú képzéseink

Gazdasági informatikus

A gazdasági informatikus szakképesítéssel rendelkező szakember a gazdasági munkában jelentkező informatikai és gazdasági feladatok szervezésével, megvalósításával foglalkozik, alkalmas elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezik.

Irodai asszisztens

Ellátja a szervezet irodai-ügyviteli munkaterületén az asszisztensi feladatokat, a szervezet működtetéséhez, gazdasági tevékenységéhez kapcsolódó nyilvántartásokat vezeti hagyományosan és számítógépes ügyviteli programok alkalmazásával.

Ügyviteli titkár

Számítógépes adatbeviteli feladatokat végez, szervezeten belüli és kívüli rendezvényeket, programokat szervez magyar és idegen nyelven.

Vállalkozás és bérügyintézés

A vállalkozási és bérügyintéző közreműködik a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátásában. A vállalkozás valamennyi pénzmozgásával összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik a pénzügyi műveletek lebonyolításában.

Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző

A Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző alkalmas a gazdálkodó szervezetek működésével összefüggő vám-, jövedéki és termékdíj-szabályozásban meghatározott feladatok önálló elvégzésére. Kezeli az ehhez kapcsolódó elektronikus nyilvántartásokat, rendszereket és a keletkezett iratanyagokat.